Eilen mietin pitkään lukiessani muiden blogeja ( ana blogeja myös, thinspaavaa! ), kaikenmaailman dieettejä ja vastaavaa. Olisi kiinnostavaa kokeilla tuota 2468 dieettiä, mutta ehkä kuitenkin 246810 versiona, ei olisi niin vaikee, ja saisi silti niitä tuloksia, right?

Loppupeleissä tuo kalorien laskeminenkaan ei ole niin vaikeeta kun miltä se aluksi vaikutti. Täytyy nyt odottaa vaan että pääsee taas omaan rauhaan täältä perheen luota, niin vois vaikka huomenna aloittaa ton 246810 dieetin. Ees kokeilla. Ehkä siitä sais just sen potkun laihduttamiseen, mitä tarvitsis.

Eilen tajusin myös, että eräs ystäväni on pro-ana. Kyllä tiedän että eräs toinen ystäväni on, mutta tästä henkilöstä olin vain epäillyt ja nyt sain ihan todisteitakin siitä, nimittäin se punainen koru.

Miten en ollut aiemmin edes huomannut sitä??! Se selittää vain niin paljon asioita. Olin epäillyt hänen olevan anorektikko, mutta hän onkin pro-ana. Onhan siinäkin ero. Ainakin minun mielestäni.

Jouluaattona sain hillittyä itseni aika hyvin. Tuli kyllä syötyä suklaatakin, ja sen olisi voinut ihan suosiolla jättää väliin, mutta onneksi tämä pieni flunssanpoikanen on myös hillinnyt nälkääni sopivasti.

Tänään en ole vielä syönyt mitään. Juonut appelsiinimehua ja kahvia. Vettäkin voisin kohta käydä kaatamassa kurkusta alas, kun muutenkin nuo kehon nestearvot on päin mäntyä ja pitäis opetella juomaan enemmän vettä. En ymmärrä. Joskus menneisyydessä join koko ajan vettä, eikä ollut tällaista ongelmaa. Toisaalta silloin kannoin myös mukanani joka paikkaan puolen litran vesipulloa. Nykyään se on jäänyt. En ymmärrä miksi. Paitsi kun kuntosalille lähden, on se lähes pakko ottaa mukaan. Nyt teen parannuksen tässä asiassa ja otan taas mukaani sen vesipullon, minne sitten menenkin! Eihän sitä vettä tule juotua, jos sitä ei ole saatavilla!

Illalla katselin myös ihania thinspo-kuvia ja lyösin joitain, mitkä tosissaan sai miettimään suhdettani ruokaan uudelta näkökantilta. Laitankin tähän teille iloksenne mukaan myös muutaman nätin foton :)

Tässä yllä oleva on kyllä niin nätti tyttö, että. Kade. Haluun <3

Ihme kyllä paino ei ole muuttunut mihinkään suuntaan, vaikka näin joulu onkin. Onneksi ei ole noussut. Mutta nyt joulun jälkeen sen toivottavasti saisi vielä laskemaankin!!

Niin ja ajattelin muuten tehdä itsellenikin rannekkeen. Turkoosin

ja ehkäpä pinkin.

- u know -

Nyt lenkille - pieni nuha ei minua estä. Eilenkään en ollut. Tsot tsot minua!

Peace & Love

Staminella